Promotii

joi, 19 septembrie 2013

CARTILE ZILEI...

Totul este iluminat.  


Totul este iluminat. Editia 2012 - Jonathan Safran Foer


Roman tradus in treizeci si doua de tari, distins cu Guardian First Book Prize, National Jewish Book Award si New York Public Library Young Lions Prize. In anul 2005 a fost ecranizat in regia lui Liev Schreiber, cu Elijah Wood in rolul principal.
Un tanar, Jonathan Safran Foer, ajunge in Ucraina, calauzit de o fotografie de familie ingalbenita. El se afla in cautarea femeii care, cu cincizeci de ani in urma, l-a salvat pe bunicul lui de nazisti. In periplul sau este insotit de tanarul Alex, ghidul ucrainean a carui engleza stalcita starneste hohote de ras. Alaturi de bunicul acestuia, haituit de amintirile razboiului, si de cateaua Sammy Davis Jr. Jr., Jonathan parcurge un traseu initiatic la capatul caruia il asteapta un secret teribil.





Extrem de tare & incredibil de aproape.

Extrem de tare & incredibil de aproape. Editia 2012 - Jonathan Safran Foer 

Roman tradus in peste 30 de limbi.
„Draga cititorule,
Ma numesc Oskar si sunt inventator, astrofizician si fan Beatles. Am noua ani.
Tati a murit la 11 septembrie 2001. Chiriasul bunicii e mut si are palmele tatuate cu DA si NU. In camera lui tati am gasit o cheie pe care am de gand s-o incerc in toate incuietorile din New York. Stiai ca acum sunt mai multi oameni vii pe Pamant decat au fost vreodata? Adica, daca ar vrea cu totii sa-l joace pe Hamlet in acelasi timp, n-ar putea, pentru ca n-ar fi destule cranii ! Asta e povestea mea, pe care n-am de gand sa ti-o spun de un googolplex de ori. Ce noroc pe tine ca m-ai intalnit!“
Se pot cumpara de pe Elefant.ro.
Cu tot cu transport - ambele carti costa - 64.77 lei.

Daca comanda depaseste 150 transportul este gratuit.


O zi buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu