Promotii

marți, 24 septembrie 2013

Reducerile de azi si ce am mai gasit...

Miniprix-ul ptr pasionati:
20% reducere la geci, jachete, blazere + cosmetice profesionale intre orele 12 si 13
40% reducere la pantofi intre orele 15 si 16
30% reducere la bluze intre orele 20 si 21



Cartile:

SANDRA BROWN - PARAVANUL DE FUM




Paravanul de fum - Sandra Brown 

Paravanul de fum este o carte despre coruptie si despre cei care au curajul sa o demaste, cel mai intens si mai rascolitor roman scris pana acum de Sandra Brown. Prietenii sunt demascati ca dusmani, eroii sunt de fapt criminali si nu poti avea incredere in nimeni. Tradarea, coruptia, razbunarea sunt bine ascunse de un paravan de fum, iar rasturnarile de situatie nu inceteaza sa ne surprinda pana la ultima fila.



SANDRA BROWN - ULTIMUL JOC

Ultimul joc - Sandra Brown 



Indragita scriitoare SANDRA BROWN revine in forta cu un thriller palpitant, cu o intriga incitanta si bine conturata.
Acuzat de crima, condamnat ca a vandut un joc mafiei, fostul jucator de fotbal Griff Burkett a stat cinci ani la inchisoare. Acum ca a devenit un om liber, nu are nicio perspectiva, nicio oferta concreta in lumea nebuna a fotbalului din Texas. Exista insa cineva dispus sa plateasca milioane pentru serviciile sale – proprietarul unei linii aeriene, Foster Speakman. Este o oferta tentanta si avantajoasa, pe care barbatul nu o poate refuza, necesitand doar discretie absoluta din partea lui. Prins intr-un joc periculos, Griff se indragosteste de sotia lui Foster, iar viitorul si viata sa atarna de un ultim joc perfect...
Tensiune, dragoste, dorinta, lacomie, mandrie si invidie – se regasesc toate intr-o poveste exploziva care il face pe cititor sa o parcurga cu interes pana la ultima pagina.
 

Ce pot sa spun despre ele....sunt DE CITIT.
Le-am citit.Si mi-au placut.Sunt mai mult politiste dar nu lipseste si putin romantism, dar mult mai putin decat in cartile "Sandra Brown".


O zi buna!
Este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu